راهنماي سفر به ارمنستان

آژانس هواپيمايي

راهنماي سفر به ارمنستان

۷۶ بازديد

ارمنستان منطقه اي زيبا در قفقاز جنوبي با قدمت كهن است و به دليل همسايگي با كشور ما و وجود مناظر طبيعي، بناهاي تاريخي و تفريحات خانوادگي از محبوبيت خاصي در بين ايرانيان نيز برخوردار است، پايتخت اين كشور ايروان هر ساله پذيراي تعداد زيادي از گردشگران سراسر دنيا و ايرانيان است كه از طريق تور زميني ارمنستان و تور هوايي ارمنستان به اين كشور سفر مي كنند.

تاريخچه شهر ايروان پايتخت ارمنستان

تاريخ دور و دراز شهر ايروان كه بخش بزرگي از آن، ريشه در تاريخ و شكوه گذشته‌ي ايران دارد و ويژگي‌هاي فرهنگي غني آن، اين شهر را به مقصد بسيار جذابي براي سفر تبديل كرده است. اگر بخواهيم توصيفي از قدمت تاريخي ايروان بكنيم به حدود ۴۰۰۰ سال پيش كه انسان‌ها در منطقه قفقاز ساكن شده‌اند اشاره كنيم و همچنين بين قرن‌هاي ۶ و ۴ پيش از ميلاد، اين شهر يكي از مهم‌ترين مراكز در امپراطوري هخامنشي نيز محسوب مي‌شد. از آنجايي كه اين شهر منطقه استراتژيك بسيار مهمي تلقي مي‌شود، در طول ساليان بارها بين پادشاهي‌هاي مختلف دست به دست شده، به گونه‌اي كه تنها در جنگ‌هاي ايران و عثماني بين سال‌هاي ۱۵۱۳ تا ۱۷۳۷ ميلادي حدود ۱۴ بار بين اين دو كشور رد و بدل شد. اين كشور كه در اصل بخشي از ايران به شمار مي‌رفت و متاسفانه طي قرارداد تركمانچاي براي هميشه از ايران جدا شد.

براي خواندن ادامه اين مطلب اينجا كليك كنيد

مختصری در مورد پاناما

کشور پاناما با مساحت ۷۵ هزار کیلومتر مربع، کمی از استان یزد بزرگتره. پاناما از غرب با کاستاریکا و از شرق با کلمبیا همسایه هست و از شمال به دریای کارائیب (اقیانوس اطلس) و از جنوب به اقیانوس آرام محدود شده.

این کشور ۴ میلیون نفری که پل ارتباطی بین آمریکای شمالی و جنوبی هم هست به کانال پولشویی هم معروفه که بدلیل قوانین خاصش پول های کثیف دنیا در پاناما تبدیل به پول های سالم و تمیز میشه! زبان مردم پاناما اسپانیایی هست و بعد از خروج اسپانیا از آمریکای لاتین به مدت ۸۰ سال بخشی از کشور کلمبیای بزرگ بودند. پاناما ابتدا در سال ۱۸۲۱ از اسپانیا مستقل شد و در سال ۱۹۰۳ هم از کلمبیا اعلام استقلال کرد.

معروف ترین غذاهای پاناما

۱- Guacho de Mariscos

این غذا در واقع نوعی سوپ برنج غلیظ است که برای تهیه‌ی آن از ترکیب سبزیجات، سیب زمینی شیرین و ترکیب انواع غذاهای دریایی استفاده می‌کنند. این غذا را معمولا با نوعی دیپ به نام totuma سرو می‌کنند. این دیپ با کدوی حلوایی تهیه می‌شود.

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.